Mijn Favorieten - Carola Beleeft

Mijn Favorieten

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan over Branding, kleur, ondernemen en Online marketing?
Op deze pagina laat ik zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal en heb je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met de inspiratie die ik met je deel.

Krijg toch allemaal de kleuren – Jannie Boer en Pauline van der Velden

Thema: Branding, Kleuren en Zichtbaarheid
Branding en kleuren staan zeer sterk in verbinding met elkaar en om een betekenisvolle en krachtige Personal Brand neer te zetten, maak ik gebruik van het Personal Power Plus systeem van Jannie en Pauline. Dit boek is een mooi begin om meer te weten te komen over de betekenis van kleuren in combinatie met de 4 elementen Aarde, Water, Vuur en Licht.

Think and Grow Rich Napoleon Hill (door Michael Pilarzyk)

Thema: Persoonlijke ontwikkeling en Succes
Dit boek helpt mij op weg naar een positieve en succesvolle mindset in het leven en bij het ondernemen. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. 

Think and Grow Rich Napoleon Hill (door Michael Pilarzyk)

Thema: Persoonlijke ontwikkeling en Succes
Master Your Mindset Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. Dit boek sla ik, na een aantal keer gelezen te hebben, wekelijks intuïtief open op een willekeurige pagina en ik neem de tekst heel diep in me op. Er staan ook hele mooie quotes en oefeningen in die me aanzetten tot actie.

Scroll naar top