Mijn Story - Carola Beleeft

NEW! Bekijk hier onze Eindejaarsactie. Voor de snelle beslissers wacht er nóg een extra 🎁 🎁 🎁

Van Kindertekening naar Masterclass

Vroeger tekende ik veel na en nu gebruik ik deze creativiteit vooral veel Online in designs, Branding & Online Marketing

Mijn naam is Carola Mostert, 34 jaar en woon nu met Torben, onze 2 honden Sabi en Levi en kat Sam in Den Haag. 

Vroeger tekende ik cartoonfiguren van stickers na, maakte ik mijn eigen poppenhuis op papier en later koos ik voor het vak “Kunstgeschiedenis” op de Havo, omdat ik daar mocht tekenen:) 
Ik hield er vooral van om dingen na te tekenen en het dan nog beter en mooier te maken. Om vanuit niets “iets” te maken was niet echt m’n ding, dus met een wit vel papier voor m’n neus doe je me geen plezier. Maar van iets bestaands, iets SPECTACULAIRS maken: I Love it! 🙂 

Na de Havo heb ik 4 jaar de Pabo gedaan en in de praktijk ervaring opgedaan om aan andere mensen (in dit geval waren het kids), iets te leren en over te brengen. 

Ik wilde meer doen met mijn creativiteit dan dat ik in het onderwijs “kwijt” kon. 

Toen startte mijn zoektocht naar een creatieve opleiding, maar geen kunstacademie. Ik wilde namelijk praktisch en georganiseerd creatief bezig zijn en dit combineren met de computer. Laat mij maar niet met stofjes, papiertjes en doekjes werken. Haha ik kon het niet goed uitleggen en ik wist dus ook niet goed wat voor soort opleiding bij me zou passen.Uiteindelijk is het een dagopleiding als Creatief DTP’er geworden, waarbij ik direct 4 dagen ernaast kon werken bij een reclamebureau. Direct toepassen in de praktijk dus! Ideaal! Zo kwam ik erachter dat het heel fijn is om iets te leren door het ook echt te doen! Dat werkt bij mij gewoon Super goed. (Als er toen een BED-School opleiding had bestaand, zoals ik deze nu zelf heb ontwikkeld, had ik hem ZEKER weten gevolgd ;-)) 

Eindelijk iets wat ik super tof vond om te leren en te doen… 
Vooral omdat ik het gelijk zelf kon “doen”! 

Na zelf vele Online en Offline designs te hebben gemaakt voor verschillende opdrachtgevers (van vrachtwagens, trams en textiel bedrukken tot aan brochures, flyers en complete Branding huisstijlen maken: alles kwam voorbij), ligt mijn Passie nu bij het Online trainen van [Online] Ondernemers met het creëren van hun eigen Personal Branding + Ondernemers op te leiden tot Branding & Design Experts met onze BED-School SPECIAL Opleiding. Naast het stukje design is het ook belangrijk dat je dit praktisch toe kunt passen in je online marketing, waardoor je ook daadwerkelijk klanten krijgt. Ook dat is iets waar ik mijn klanten mee op weg help. 

En ik vind het super leuk om het creatieve + organisatorische stuk met het lesgeven te combineren, waardoor ik nu heel veel ondernemers kan helpen in mijn BED-School. (Mijn eigen School! 🙂 )

Van daaruit is ook de Gratis Canva Masterclass ontstaan. 

Een gratis online training waarin ik je stap voor stap de ins&outs leer om Easy & Snel de beste Designs te creëren voor je Blogs, Website en Sociale kanalen. Lees hier meer over de Canva Masterclass en leer er alles van door het gewoon te doen!

Alles verandert zo snel om ons heen en vooral op Internet. Daarom bied ik mijn deelnemers in de Branding & Design School (de BED-School) alleen juist DE tools die je echt nodig hebt om je eigen designs te kunnen gaan creëren. Ik wijs je de weg in het overvolle bos van de mogelijkheden van deze tijd. Jij hoeft dit zelf niet meer uit te zoeken en jouw zoektocht naar DE opleiding waarin je op een Creatieve en georganiseerde manier leert een Branding & Design expert te worden met als Tool het programma Canva, eindigt hier door te starten met de BED-School. 

Wat is Canva?

Een super makkelijke en fijne Tool waarmee je een Ontwerp
voor bijvoorbeeld Social Media of voor je website kunt maken en jouw Personal Brand kunt bouwen met behulp van designs. In de Online Canva Masterclass laat ik je precies zien hoe
je een account aanmaakt en hoe je kunt starten met de eerste stappen.

Dit veranderde alles….

Als ontwerper dacht ik dat ik altijd alles zelf zou moeten maken voor anderen. Dat zou betekenen dat ondernemers altijd van mij afhankelijk zouden zijn en ik van hen. Ik was altijd bezig in Photoshop en Indesign, wat best wel ingewikkelde programma’s zijn. Dat leer je niet 1,2,3. 

Toen ik Canva ontdekte, veranderde dit mijn gedachten compleet! Iedereen kan dit namelijk ook zelf leren. Zodat jij ook gewoon op elk moment van de dag iets online kunt zetten geheel in jouw eigen huisstijl. 

Ik heb veel ervaring als Designer met Photoshop, Indesign en Illustrator. Maar sinds ik de tool Canva heb ontdekt, is het een heel stuk gemakkelijker en vooral sneller geworden.

In een handomdraai heb ik nu een tof design voor mijn Instagram. Daarmee wil ik jou ook inspireren om ermee aan de slag te gaan en neem ik je stap voor stap mee in mijn Gratis Canva Masterclass.

Liefs Carola

Maar ik laat je natuurlijk niet alleen…
Ik ga je helpen hoe je het snel, efficiënt en professioneel aan kunt pakken. Ik neem je stap voor stap mee in mijn Gratis Canva Masterclass:

Hoe zou het voor je zijn als...

Zelfs als je GEEN designer bent ik neem je stap voor stap mee!

Super Snel en Easy je eigen Professionele Designs maken?
Start met de Gratis Canva Design Masterclass

Start met de Gratis Canva Masterclass

Vul hieronder je gegevens in en ontvang
deze complete 3-delige videotraining Gratis in je mailbox!

Deze Masterclass is geheel gratis en vrijblijvend. Je gegevens zijn 100% veilig.
Als je je aanmeld voor deze Masterclass/Online Training, zal ik je per e-mail de lessen toesturen en inspireren per mail. Je kunt je altijd gemakkelijk uitschrijven.