Mijn Story - Carola Beleeft

Van Kindertekening naar Masterclass

Vroeger tekende ik veel na en nu gebruik ik deze creativiteit vooral veel Online in designs, Branding & Online Marketing

Vroeger tekende ik cartoonfiguren van stickers na, maakte ik mijn eigen poppenhuis op papier en later koos ik voor het vak “Kunstgeschiedenis” op de Havo, omdat ik daar mocht tekenen:) 

Ik hield er vooral van om dingen na te tekenen en het dan nog beter en mooier te maken. Als DTP’er leerde ik op de computer met programma’s zoals Photoshop omgaan waarmee ik designs digitaal kon maken. 

Eindelijk iets wat ik super tof vond om te leren… 
Vooral omdat ik het gelijk zelf kon “doen”! 

Tussendoor heb ik nog 4 jaar de Pabo gedaan en in de praktijk ervaring opgedaan om aan andere mensen (in dit geval waren het kids), iets te leren en over te brengen. Al snel kwam ik erachter dat je het beste iets kunt leren door het ook echt te doen! Dat werkt bij mij gewoon Super goed. 

Na zelf vele Online en Offline designs te hebben gemaakt voor verschillende opdrachtgevers,
ligt mijn Passie nu bij het Online trainen van [Online] Ondernemers. Naast het stukje design is het ook belangrijk dat je dit praktisch toe kunt passen in je online marketing, waardoor je ook daadwerkelijk klanten krijgt. Ook dat is iets waar ik mijn klanten mee op weg help.

Van daaruit is de Gratis Canva Masterclass (Online Training) ontstaan. 

Ik leer je de ins&outs om Easy & Snel de beste Designs te creëren voor je Blogs, Website en Sociale kanalen. Lees hier meer over de Canva Masterclass en leer er alles van door het gewoon te doen!

Alles verandert zo snel om ons heen en vooral op Internet. Daarom maak ik steeds nieuwe video’s op mijn YouTube kanaal en schrijf ik praktische blogs, zodat je helemaal bij blijft. 

Wat is Canva?

Een super makkelijke en fijne Tool waarmee je een Ontwerp
voor bijvoorbeeld Social Media of voor je website kunt maken en jouw Personal Brand kunt bouwen met behulp van designs. In de Online Design Training laat ik je precies zien hoe
je een account aanmaakt en hoe je kunt starten met de eerste stappen.

Dit veranderde alles….

Als ontwerper dacht ik dat ik altijd alles zelf zou moeten maken voor anderen. Dat zou betekenen dat ondernemers altijd van mij afhankelijk zouden zijn en ik van hen. Ik was altijd bezig in Photoshop en Indesign, wat best wel ingewikkelde programma’s zijn. Dat leer je niet 1,2,3. 

Toen ik Canva ontdekte, veranderde dit mijn gedachten compleet! Iedereen kan dit namelijk ook zelf leren. Zodat jij ook gewoon op elk moment van de dag iets online kunt zetten geheel in jouw eigen huisstijl. 

Ik heb veel ervaring als Designer met Photoshop, Indesign en Illustrator. Maar sinds ik de tool Canva heb ontdekt, is het een heel stuk gemakkelijker en vooral sneller geworden.

In een handomdraai heb ik nu een tof design voor mijn Instagram. Daarmee wil ik jou ook inspireren om ermee aan de slag te gaan en neem ik je stap voor stap mee in mijn Gratis Online Masterclass.

Liefs Carola

Maar ik laat je natuurlijk niet alleen…
Ik ga je helpen hoe je het snel, efficiënt en professioneel aan kunt pakken. Ik neem je stap voor stap mee in mijn Gratis Canva Masterclass:

Hoe zou het voor je zijn als...

Zelfs als je GEEN designer bent ik neem je stap voor stap mee!

Super Snel en Easy je eigen Professionele Designs maken?
Start met de Gratis Canva Design Masterclass

Start met de Gratis Canva Masterclass

Vul hieronder je gegevens in en ontvang
deze geheel vernieuwde videotraining Gratis in je mailbox!

Deze Masterclass is geheel gratis en vrijblijvend. Je gegevens zijn 100% veilig.
Als je je aanmeld voor deze Masterclass/Online Training, zal ik je per e-mail de lessen toesturen en inspireren per mail. Je kunt je altijd gemakkelijk uitschrijven.